En el moment de la inscripció es demanarà si el nen/a disposa d’alguna intolerància o al·lèrgia a tenir en compte, ja sigui en l’alimentació com en el dia a dia. Es controlaran per part dels responsables, i la dieta serà adaptada a totes les necessitats.

En cas de necessitat de medicació, s’haurà d’entregar al responsables del Casal amb tota la informació pertinent i aquest serà el responsable de que es dugui a terme el control i l’administració.

Pots venir el dia 17 de Juny de 10.00 a 13.00 i de 18.00 a 20.00 a la Piscina Municipal. Disposarem de personal que us realitzarà la inscripció instantània. També es pot fer trucant al número de telèfon: 666 31 11 12.

Per anul·lacions es retornarà el 90% de la quota abonada si la baixa es produeix abans del 30 de Maig. Per realitzar canvis s’han de comunica el més aviat possible. En cas de voler ampliar les setmanes, no hi haurà cap problema sempre i quan hi hagi places disponibles. S’haurà de fer com a molt tard dijous de la setmana anterior a ampliar, amb comunicació directe al responsable del Casal (Pol Mitjà).

Legalment, necessitem la documentació signada original per això us demanem que al porteu el primer dia de casal, o els dies d’inscripcions presencials.

Apostem per un equip de monitors amb experiència en aquest Casal, i que sigui capaç de ser inclusiu amb els diverses necessitats de cada infant. Per això, un cop tinguem les inscripcions fetes i coneguem les necessitats específiques dels infants distribuirem els monitors amb experiència i formació en l’acompanyament d’aquests casos. En aquest sentit volem remarcar i recordar la necessitat quela família es comuniqui explícitament amb nosaltres (casal@totperlesport.cat) per poder-nos reunir i obtenir el màxim d’informació per poder realitzar un acompanyament adequat.

Durant l’horari de menjador, pels més petits, els de P3, donarem l’opció de poder dormir després del dinar i començar l’activitat de tarda. Caldrà que les famílies dels més petits manifestin la seva preferència al respecte.

En els casos específics on per exemple un infant ha repetit curs i vol anar a un grup d’edat però la família considera que ha d’estar amb el grup d’infants que l’any següent compartirà classe, caldrà parlar-ho amb el responsable i arribar a un acord que contempli diversos factors.

Obrir WhatsApp
Tens algun dubte?
WhatsApp Casal Llagostera
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?